02 August, 2012

Terima Kasih hanawonnie Follower ke-100


Haa, sebelum korang confuse, blog ni mmg la baru 93 followers. Ni nak cerita kan blog saya yg satu lagi. Itu saje. Kalau berminat, leh follow jugak. Hehe.


Kencing kuak?? Sabar aje lah saya ni kak OkJe


Terima kasih pada Hana Wonnie kerana sudi follow blog saya Monkey Macho. Agak lama juga mengidamkan follower yg ke-100. Beberapa minggu juga lah menanti, dah akhirnya berhasil.

Berikut merupakan sedikit trivia mengenai Hana Wonnie nama sebenar beliau keh? Wallahualam. 
diambil dari Google+ beliau

Nama panggilan : Hana
Blog : http://hanawonnie.blogspot.com
Twitter : @hanawonnie
Tahun lahir : 1992
Minat beliau : Facebook, Twitter, Blogging dan beliau adalah seorang novelis.

Jadi, kepada yg berminat utk mengenali beliau, boleh lah singgah ke blog dan follow beliau di Google+.

Buat pengetahuan semua, abiwan ada dua blog. (Takdelah hebat sgt sampai ada dua blog ni)


Saja hendak dipisahkan antara formal dan tidak formal. Mungkin ini memudahkan para pengunjung kelak.

My Daily Digest (Monkey Macho)

Tujuan asal wujud kan blog ni adalah untuk kongsi segala ilmu, pengalaman dan pandangan mengenai keusahawanan, perniagaan, teknik niaga, motivasi dan seangkatan dengan nya. Memandangkan baru habis belajar, dan tiada apa boleh buat kat rumah, jadi ambil peluang ini sebaiknya. Mungkin juga rindu dengan tugasan semasa di kampus. Lagipun, dengan berblog perkara ilmiah mcm ni semua orang boleh dapat manfaat nya.

Abiwan's Place (belum sampai 100 followers lagi)

Mesti semua tertanya-tanya kenapa 'abiwan'. Nama ni tercipta dari adik-adik ku yang selalu panggil ku dgn panggilan ni. Sampai sekarang lah melekat panggilan sebegini. Nak dijadikan cerita, member di kampus pun ada sebahagian daripada mereka turut sama panggil 'abi'. Tapi abi tu kan 'ayah'. Ahh, sy belum kahwin lagi xD.

mmmm, dalam blog ni diselitkan segala macam perkara yg abiwan nak kongsikan, suka suka. Ada cerita pasal keretapi, ada cerita pasal tutorial lah, ada kongsi gambar2 tempat menarik lah dan macam2 lagi. Kira-kira blog ni untuk cari kawan-kawan baru. =)

Okey lah, tak reti nak cerita banyak2. hehe. Apa pun, selamat berblogging semua!

Kepada Hana Wonnie, 감사합니다 (gamsahabnida)

11 comments:

  1. npe abiwan tye pasal hadiah arituh?

    ReplyDelete
  2. Abi, BL buat tuto special 4 you. --> http://pinksapphires-ila.blogspot.com/2012/08/cara-download-blogskins.html

    ikut tau, TQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih! adik mesti suka ni.

      Delete
  3. owh?yeke?xtaw la plak.harituh aku join cm sje2 jer..abiwan mng ker?

    ReplyDelete
  4. Ada masa akan diterjah blog tu..

    ReplyDelete
  5. Bro... apasal member tu masih 93? Kata....100...Kencing kuak ni...he...he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan blog ni, blog lagi satu dah 100 .. =)

      Delete

What do you think about this?