08 October, 2012

[Gambar] Makan Malam di Kelantan Trade Center

Dari kiri : Fahmi, Aisyah, (saya sendiri) dan Isa

p/s : Akak OkJe ada nampak bulat x,, hehehe ,,

Bertarikh 14 September 2012, semua siswa Universiti Malaysia Kelantan dijemput hadir ke Majlis Makan Malam Tuanku Canselor. Tuanku Canselor kitorang adalah Keduli Yang Maha Mulia Al-Sultan Muhamad V.

Sebenar nya byk lagi gambar masa dinner ni, cuma sebab saya ni menumpang kamera kawan-kawan jadi mana yang jumpa dalam Facebook dicilok dengan jaya nya. Huhuhuhuhu.

Dulu masa final year dinner pun dihidangkan dengan Chinese Set, dan sama jugak dengan dinner kali ini. Adik-adik junior ambil partime jadi waiter / waitress. Siap ada yang tertumpah atas meja lagi. Hehehe, junior tadi macam dah gelabah jer. Alaaa, relaks lah, saya bukan VIP pun dan kita pun dah kenal lama gak. Relaks saje.

Dalam banyak-banyak hidangan, yang paling suka sup ikan dan iced longan. Terangkat!

Serius banyak protokol dan terung terang saya bukan lah jenis yang meminati majlis yang sangat rigid dan strict dengan protokol.

Apa pun, sepanjang pengajian di sini banyak menyimpan kenangan yang indah2. Banyak join program dalam dan luar Malaysia. Sekarang ni mesti susah dah sebab bukan student dan kena guna duit sendiri. Oh nooo..

Hahaha, sekian lah dari saya .. wasalam


3 comments:

  1. ha..ha... yelah abiwan agak bulat sikit la...he...he... gi exercise....sebelum gi kursus tu kasi smart sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak kurus mcm mana kalau duk umah,, harap2 time kursus tu leh la turun berat byk2.. hehe

      Delete
  2. dulu kan akak duk jerteh, salu benar gi kota bharu. ada skali nak gak cari kelantan trade centre nih, tp tak pnh jpa. tak tau kat blah mana, sian tak??? huhuhu

    ReplyDelete

What do you think about this?