16 July, 2012

Segmen promote blog by Jal


Seperti tajuk entri kali ini, berminat juga nak sertai segmen yang disponsor oleh blogger lain. Boleh la belajar sikit-sikit pasal blogging ni semua. Bagi yang nak sertai, boleh klik gambar yang tertera ni. Okey Jal, reviu simple je ni. 


Reviu:


  1. Page loading laju, ringan dan kemas
  2. Followers nya lagi ramai dari blog ni.
  3. Siyesly miant dengan 'popular post' yg berwarna-warni tu.
Best of lucks.

17 comments:

  1. singgah sini dari segmen yang sama..done follow u.follow me back k :D

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan. jenguk dan follow awk :) dr segmen yang sama :)

    http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

    ReplyDelete
  3. Ahmooyy datang singgah dari segmen yang sama :)

    http://ahmooyy-m.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

    ReplyDelete
  4. cik siti singgah sini...dari segmen yang sama...http://eimah2328.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. sm singgah sini dari segmen sama. jom ke blog sm plak
    jangan lupa KLIK NUFFNANG sm ;)

    ReplyDelete
  6. singgah sini...jemput join segmen

    http://pandaboystory.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-31-days-rss-feed-by.html

    ReplyDelete
  7. sm singgah sini dari segmen sama. jom ke blog sm plak
    jangan lupa KLIK NUFFNANG sm ;)

    ReplyDelete
  8. Datang dari segmen dan follow awak
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html
    Jom tukar bloglist!!
    Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
    Setiap minggu saya  akan merayau di bloglist
    Komen jika setuju…
    Hanif blog bloglist
    Tapi yang penting kita dah kenal..hehhehehe

    ReplyDelete
  9. http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html
    singgh n follow dr segmen yg sme..

    ReplyDelete
  10. blog awak sudah dipromote http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/07/4-follower-vs-reader.html tq join

    ReplyDelete
  11. next stesen!!!!!singgah kat sineh n salam kenal...hehehehe....

    ReplyDelete
  12. datang dari segmen yg sama..
    done follow

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

    ReplyDelete
  13. salam kenal... datang dari http://dekniemyeyes.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

    jangan lupa singgah yer... thanks..

    ReplyDelete
  14. dah datang sini dr segmen yg sama jugak.....

    Polloewer ke 88.... Ong number tu :)

    ReplyDelete
  15. ong number. haha! hopefully datang singgah lagi ye @www.QueAchmad.com

    ReplyDelete
  16. blog awak sudah dipromote thanks join
    http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/07/blog-dimonopoli-oleh-perempuan.html

    ReplyDelete

What do you think about this?