21 July, 2012

Status Online User Kat Atas Blog Guna Free Online User




Korang nampak tak ada nombor tunjuk bilangan readers kat blog ni. 


Kalau dah ada script nya boleh terus ke Langkah,

kalau belum kena lah Sign Up dulu 

Dah siap semua pendaftaran, terus Log In

 Seterusnya pergi ke Link Codes

Add new domain/site

Generate kod

Sana boleh tukar warna font dan teks

e.g: orang comel, cute miut ikut suka korang.

nanti korang dapat kod macam ni

<!-- Start FreeOnlineUsers.com -->
<a href="http://www.freeonlineusers.com">
<font color=#000000><script type="text/javascript" src="http://st2.freeonlineusers.com/on4.php?id=1301058"> </script> pembaca =)</font></a>
<!-- End FreeOnlineUsers.com -->
so, senang je, copy paste kod yg dah saya buat kan ni ke dalam widget

Layout > Add Widget > HTML
<div style="display:scroll; position:fixed; top:5px; left:30px;"><a class="linkopacity" href="http://www.freeonlineusers.com" target="_blank"><font color=#000000><script type="text/javascript" src="http://st2.freeonlineusers.com/on4.php?id=1301058"> </script> Beautiful Online =)</font></a></div>
 WARNA MERAH tukar kan dengan ID dan ayat korang sendiri


WARNA HIJAU lak untuk tukar posisi yg korang suka.

Pelajaran tamat! Alhamdulillah.

No comments:

Post a Comment

What do you think about this?