16 July, 2012

Alih Bahasa Blog Anda





Entri kali ni nak bgtaw korang mcm mana nak tukar kan blog korang jadi lebih mesra pembaca.

Kot2 mana la tau dapat pembaca dari luar negara ke, dah korang tulis dalam bahasa Melayu mana lah diorang nak faham kan.

Sesuai sangat untuk mereka yang berniaga secara online. 

Biasanya ayat2 penuh dengan gaya tatabahasa je berkesan guna widget percuma ni. Bahasa rojak mcm aq ni kurang pasti lah kan.

ok lah, ni link nya


tak perlu daftar segala.

terus copy+paste kode yg dah digenerate ke sidebar korang.

p/s: mari2 kumpul pembaca dari luar negara, boleh berkongsi ilmu.

No comments:

Post a Comment

What do you think about this?