25 July, 2012

Daftar Churpchurp untuk Lebih Duit Poket

Assalamualaikum semua,

Pernah dengar Churpchurp tak? Kalau dah biasa dengan Nuffnang, mesti lah tahu apa Churpchurp ni.

Bagi yang belum tahu, dan ingin menjana duit poket sampingan, sesambil main blog ni, boleh lah ikut tutorial di bawah ni.

Doploh sen setiap link yg di klik, wahhh banyak tu kalau campur darab dgn rakan2 fesbuk korang mesti dah boleh pakai Samsung Tablet 7 inch nnt.

Dah kaya nnt jgn lupa belanja abiwan yer =)

Jangan risau, status GLITERATI korang tak akan ditarik pun, sebab Nuffnang dan Churpchurp ni di bawah syarikat yang sama.

Tanpa berlengah masa, ikut langkah dibawah satu persatu.

Langkah 1
Pergi ke laman web Churpchurp (klik link tu) atau klik gambar pun boleyy

Langkah 2
Sign Up (Daftar)

Langkah 3
Masuk kan emel dan kata laluan. Pastu masuk kan kod Captcha yg diberikan. Sangat mudah!

Langkah 4
Periksa emel korang. Dapat emel dari Churpchurp nanti boleh klik link dia bg untuk aktif kan akaun korang.

Langkah 5
Log masuk macam biasa. Korang boleh juga guna Facebook dan Twitter untuk log masuk lain kali.

Langkah 6
Pergi ke REWARDS dan mula sebar link2 yg ada. Kat sane diorang panggil Assignments.. assignment yang bagu kita duit. 


Selamat mencuba kawan-kawan!

Daftar Churpchurp


3 comments:

  1. Iklan yg kita ada tu apa? Nuff? bukan churp2?

    ReplyDelete
  2. kak OkJe, Nuffnang dan Churchurp ni sama company ..

    yg ikhwan tahu, Nuffnang bayar blogger berdasarkan trafik ke blog kite,,

    churpchurp pulak dpt duit dari referal (rm1 sorang) dan iklan yg kita sebarkan (20sen setiap klik) ... boleh la sikit2.

    ReplyDelete
  3. laman web ini juga boleh buat duit....http://blin.gd/4lbh

    ReplyDelete

What do you think about this?