25 July, 2012

Senang berduit Daftar Blingd Sekarang

Sebenar nya, abiwan pun baru dengar pasal Blin.gd ni. nampak macam menarik saje! 

sambil menyambil berblogging dan berlogwalking, jom kita daftar blingd ni. PERCUMA je.

rakan blogger lain pun dah mula dapat duit byk dari Blingd ni.

Jom ikut tutorial ni satu persatu.

Langkah 1
Terus ke laman web Blingd <--klik link ni

pastu, daftar dengan Fesbuk korang atau pun akaun Twitter. Mudah je!

Langkah 2
Pastu, macam biasa ALLOW semua aplikasi Blingd ni. Jgn risau, bukan virus pun / bukan spam jugak

Langkah 3
Dah siap daftar dah!, Senang nya nak buat duit. Rezeki kan..

Langkah 4
Dah boleh sebar kan iklan2 yg ada,,, sgt banyak iklan untuk dikongsikan.. semuanya akan berhasil dan korang pun dapat duit. insha'Allah.

p/s: Dah kayo rayo nnt boleh la belanja abiwan domain fre 2-3 tahun.. Hehehe Blingd


No comments:

Post a Comment

What do you think about this?