16 July, 2012

Segmen blogwalking + follower by Farah




Tadi ada sorang reader blogwalking dari segmen ke segmen + komen dalam entri yg sama. Alhamdulillah, followers dah bertambah, ramai juga. Terima kasih kepada Puan segmen sebab bertungkus lumus buat segmen yang baik untuk para blogger sekalian. Baru nak menapak ni =)

Bagi blogger baru macam saya, korang boleh sertai pelbagai segmen anjuran blogger-blogger lain untuk menambah kenalan dan juga +trafik. Selain itu korang leh dapat idea nak tulis dalam entri korang yg akan datang.


Nak join ? Klik banner di atas untuk join. 

tapi sebelum tu kita baca syarat2 rasmi beliau.

Jom tengok syarat dan penyertaan:

Syarat2 penyertaan

  • Follow Blog Farah (wajib)
  • Like Fanpage Farah (sunat)
  • Buat satu link pasal ''Segmen Blogwalking & Tambah Follower by Farah''
  • Letak banner buruk ni kat entry korang
  • Hantar link korang dekat kotak komen -dekat tempat lain / cbox tak diterima-
  • Tarikh Tutupnya segemn ni - 24 Julai 2012 -Sempena Pra-UPSR
  • * Farah akan pilih 5 orang untuk dimasukkan ke dalam bloglist Farah selama hari raya yang ke-?? nanti Farah bagi tau bila dah tau orang yang bertuah tu.

4 comments:

  1. Balas kunjungan.. selamat bersegmen =)

    ReplyDelete
  2. hai awk . dtg dri segmen sama . dah follow . sudi2kan lah singgah ke sini :)

    http://gegirlpunyablog.blogspot.com/2012/07/segmen-blogwalking-tambah-follower-by.html

    ReplyDelete
  3. http://www.aynoranur.com/2012/07/segmen-blogwalking-tambah-follower-by.html

    blogwalking & follow sambil tambah kenalan.

    ReplyDelete

What do you think about this?