07 October, 2012

Menganggur dan Membuncit


Al kisah nya nak beli jugak susu ni. Nak juga mengembalikan bentuk badan masa muda-muda dulu.. Hahaha. Anyway, 14 haribulan ni dah kene gi training, so harapnya leh la kurus banyak2. Tapi masalah nya, makan dah le dia bagi 6x sehari. Dilema lah pulak, tak pulun rugi lee.. Hahaha ...

Average harga untuk produk ni rm170 siap free posting. Nak mencari gak kat kampung tapi tak jumpa2. Apa pun, layan kan je perut ni, boleh jadi bantal time tengok Tv. Hahah ..

4 comments:

  1. mkan2 jgk..supplement amik jgk..tp paling penting senam,tak senam makan pe2 pun tak jalan..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh Yushah ,, ko follow sini ye,, gagaga ...

      Delete
  2. Lama dah dengar susu ni.... berkesan ke? Takut beli sekali je...
    Betul jugak Ysh Bell cakap makan lah apa pun kalau tak exercise ... buntal jugak he...he... buntal ke? post le ganbau nak tgk!

    ReplyDelete

What do you think about this?